خانه / دسته‌بندی نشده / لیست انواع حبوبات و مدت خیساندن آن

لیست انواع حبوبات و مدت خیساندن آن

در این تاپیک لیست انواع حبوبات و مدت زمان خیساندن آن ها را مختصراً بیان می کنیم تا بتوانید در زمان مناسب از نفخ حبوبات کاسته و غذایی خوشمزه بپزید.
حتماً شما هم تا حدود زیادی با انواع حبوبات آشنا هستید، حتماً می دانید که حبوبات دارای نفخ زیاد هستند و شاید تنها نقطه ضعف آن ها این باشد که گاز زیادی برای معده ایجاد کرده و شاید برای شما این موضوع رنج آور باشد. برای همین راه هایی وجود دارد که به کمک آن ها می توان نفخ حبوبات را گرفت. خیساندن حبوبات در مدت زمان مشخص یکی از روش های قدیمی در گرفتن نفخ حبوبات است. اما این که هر یک از حبوبات را تا چه میزان در آب بگذارید شاید برایتان جالب باشد.
مدت زمان خیساندن انواع لوبیا به شرح زیر می باشد.
لوبیا چشم بلبلی حداقل ۱۰ ساعت زمان نیاز دارد تا در آب خیسانده شود. ولی تا ۱۲ ساعت هم می توان آن را در آب گذاشت.
لوبیا سیاه حداقل ۸ ساعت و نهایتاً ۱۲ ساعت.
لوبیا سفید ۱۰ تا ۱۲ ساعت
لوبیا چیتی هم حداقل ۸ و حداکثر ۱۲ ساعت باید خیس بخورد.
تقریباً ارقام دیگر مانند لوبیا قرمز و سویا هم همین میزان ساعت را نیاز دارند.
در لیست حبوبات برخی مانند دال عدس، لپه و عدس نیازی به خساندن ندارند.

روش های دیگر گرفتن نفخ حبوبات

خب با استفاده از موادی چون زیره، گلپر، نعنا یا به صورت جوشانده و یا عرق آن، سبزی ریحان و مواردی که بادشکن هستند می توان با گازی که حتی پس از این همه زمان خیساندن حبوبات همچنان در معده ایجاد می شود، مبارزه کرد. روش های گفته شده هزینه چندانی ندارند و برای همه هم اثر مثبت دارند.

انواع حبوبات
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مدیر فروش: مرضیه صیفی
شماره همراه: 09184687293
کانال تلگرام: aradhobobat@
پست الکترونيکي: aradhobobat@gmail.com
آدرس سایت: www.aradhobobat.com

مطلب پیشنهادی

سعر العدس فی السوتلف حسب النوع. شرکه آراد حبوبات لبیع أنواع العدس الروسی تعتبر الأسعار …

دیدگاهتان را بنویسید

کانال تلگرام